Terug Wie zijn wij

Wij zijn Harry en Karin Brand en wonen in Rijssen (Overijssel).
Sinds 1994 zijn wij eigenaren van Pyreneese Berghonden.
De kennelnaam Beautiful Lowlands is ons in 2000 door de Raad van Beheer toegekend.
Momenteel hebben wij twee Pyreneese Berghonden Beautiful Lowlands Bella Luca, dochter van Mabel en Beautiful Lowlands Catalina (Indy) dochter van Luca.
Arandora Touch of Dutchess (Ruby) is de stammoeder van onze kennel', overleden op 24-06-2007.
Beautiful Lowlands Adorable Mabel is onze eerste zelfgefokte hond, overleden op 19-12-2008.

Wij fokken volgens de regels van de Raad van beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Nederlandse rasvereniging N.V.L.P.H. en hebben af en toe een nest.
Ons doel is te fokken met honden met een goede gezondheid, een aangenaam karakter en die de rasstandaard zo dicht mogelijk benaderen.
Als liefhebbers van dit ras maakten wij daarom met plezier deze site met vele foto's en stambomen van onze honden. Wilt u meer weten over de Pyreneese Berghond kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen per telefoon of e-mail.

Contactgegevens

Kennel Beautiful Lowlands
Wierdensestraat 132
7461 BL Rijssen
info@beautiful-lowlands.nl
+31 (0)548 544 656

Disclaimer/Copyright

Bij directe of indirecte verwijzingenen naar externe internet pagina's, die buiten de verantwoording van Beautiful Lowlands liggen, wordt elke aansprakelijkheid voor de juistheid of inhoud van de aangeboden informatie op deze pagina's uitdrukkelijk afgewezen.

Het onbevoegd copieren, gebruiken of doorgeven van de informatie op de internet pagina van Beautiful Lowlands is niet geoorloofd en daarom uitdrukkelijk verboden.